Prijs
16,99
Een ontzettend mooi stevig barbecueboek met 50 recepten voor een winterbarbecue. Naast heerlijke vleesrecepten ook mooie vis-, vegetarische en zoete recepten. En recepten om zelf de lekkerste sauzen, marinades en smaakmakers te maken, allemaal met een winters tintje!
Maak bijvoorbeeld een winterse gevulde speenvarkrollade met wintergroente zoals rode bieten en schorseneren en als toetje Glühweinperen met zout-kaneelkaramel. Wie zegt dat BBQ'en enkel voor de zomermaanden is?!
Maak bijvoorbeeld een winterse gevulde speenvarkrollade met wintergroente zoals rode bieten en schorseneren en als toetje Glühweinperen met zout-kaneelkaramel. Wie zegt dat BBQ'en enkel voor de zomermaanden is?!

- : Lantaarn Publishers
- : Lantaarn Publishers
- : 9789463544290
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 160
- : september 2019
- : 858
- : 269 x 218 x 22 mm.
- : Kookkunst / eten en drinken etc.

